Kilakoltatási szolgáltatások

Kérjen ingyenes elemzést!

kilakoltatasi-szolgaltatasok

Kilakoltatási szolgáltatások

A kilakoltatás a tulajdonosok szemszögéből sok esetben az egyik legnehezebb és legkellemetlenebb feladat lehet, és sok ember pont ezen nehézségek és kellemetlenségek elkerülése miatt bíz meg egy külsős ingatlankezelő szolgáltatót.

A SOUP International az ingatlankezelési szolgáltatásokat rendelő új és meglévő ügyfelek számára is segítséget nyújt a bérleti díjat meg nem fizető, a bérleti szerződést megszegő bérlők kilakoltatásában. Kilakoltatási szolgáltatásainkat nem “csak” ügyvéden keresztül nyújtjuk. A szerződéskötés elengedhetetlen feltétele a közjegyző által ellenjegyzett, a bérlő részéről elkészíttetett közokirat, vagyis a végrehajtó közvetlenül és peres eljárás nélkül, hatósági közreműködéssel kényszeríti ki a kiköltözést. Amennyiben tehát a bérbeadó megindítja a végrehajtást, úgy a közokirat alapján a végrehajtó ki is költözteti a jogosulatlan, jogcím nélküli lakáshasználót az ingatlanból – akár rendőrségi közreműködéssel.

Kilakoltatással kapcsolatban nyújtott szolgáltatásaink:

  • Szerződésszegésre figyelmeztető írásos értesítők kiküldése
  • Kiköltözésre figyelmeztető háromnapos értesítő levél kiküldése
  • Kilakoltatási “végrehajtási” végzés iránti kérelem benyújtása
  • Megjelenés, tulajdonosi képviselet a hatósági eljárások alkalmával
  • Tulajdonosi képviselet a birtokbavételi intézkedések alkalmával

Elégedett ügyfelek

Andrea & János – Angliában élünk

Amikor ingatlankezelő társaság keresésébe fogtunk budakeszi-i otthonunk számára, miközben Angliában élünk, tudtuk, hogy olyan ingatlankezelőre van szükségünk, akiben megbízhatunk, egy olyan partnerre, aki ugyanúgy értékeli otthonunkat, mint mi. A SOUP International–ben találtuk meg ezt a partnert. Otthonunk kiadáshoz való előkészítésében, a megfelelő bérlő felkutatásában, valamint a pénzügyi és jogi részletek összefoglalásában a SOUP International nyújtotta a legminőségibb szolgáltatást. Jelenleg, habár hatalmas távolságra vagyunk, nyugalommal tölt el minket, hogy ingatlanunk szakértői kezekben van.

Tamara – Budapest

Ingatlanügynökként rengeteg ügyfelem van, akik ingatlankezelő felől érdeklődnek, és mindig a SOUP International az első, amit ajánlok. Mindig a helyzet magaslatán állnak, és idáig remek tapasztalataim vannak velük, így bátran ajánlom őket a tulajdonosoknak.

A blogunkból

Mennyiért lízingelheti
ingatlanját?