Karbantartási kérelmek

Kérjen ingyenes elemzést!

Javítási és karbantartási kérelmek

Probléma merült fel az otthonával kapcsolatban? Kérjük, hogy töltse ki ezt a nyomtatványt a lehető legrészletesebben. Minél részletesebben és pontosabban körülírja a problémát vagy problémákat, annál hatékonyabban oldhatjuk meg őket.

A nem vészhelyzet jellegű megkeresésekre normál munkaidőben válaszolunk.

Normál munkaidőnk: hétfőtől péntekig 09:00 órától 16:00 óráig

Vészhelyzet esetén kérjük, hogy ne csak a karbantartási kérelmet küldje el hozzánk, hanem hívja a +36 30 350 71 86 telefonszámot is, és hangüzenetében írja körül a vészhelyzetet. Vízszivárgás esetén kérjük, hogy zárja el a házon, lakáson kívüli főcsapot, hogy a víz ne folyhasson tovább. Ha gázszagot érez, akkor hívja fel a gázszolgáltatót, és kérje meg őket a gázellátás felfüggesztésére a hiba azonnali felderítésére, elhárítására.

Vészhelyzetnek minősül az ingatlannal kapcsolatos minden olyan helyzet, amelyben fennáll az életveszélyes személyi sérüléseknek, az egészségkárosodásoknak és/vagy az ingatlan károsodásának a veszélye.

A rendőrség vagy a tűzoltóság beavatkozását igénylő vészhelyzetekben kérjük, hogy haladéktalanul hívja a 112-es segélyhívó telefonszámot.

Segítségkérés és ügyfélszolgálat


Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.

Elégedett ügyfelek

Andrea & János – Angliában élünk

Amikor ingatlankezelő társaság keresésébe fogtunk budakeszi-i otthonunk számára, miközben Angliában élünk, tudtuk, hogy olyan ingatlankezelőre van szükségünk, akiben megbízhatunk, egy olyan partnerre, aki ugyanúgy értékeli otthonunkat, mint mi. A SOUP International–ben találtuk meg ezt a partnert. Otthonunk kiadáshoz való előkészítésében, a megfelelő bérlő felkutatásában, valamint a pénzügyi és jogi részletek összefoglalásában a SOUP International nyújtotta a legminőségibb szolgáltatást. Jelenleg, habár hatalmas távolságra vagyunk, nyugalommal tölt el minket, hogy ingatlanunk szakértői kezekben van.

Tamara – Budapest

Ingatlanügynökként rengeteg ügyfelem van, akik ingatlankezelő felől érdeklődnek, és mindig a SOUP International az első, amit ajánlok. Mindig a helyzet magaslatán állnak, és idáig remek tapasztalataim vannak velük, így bátran ajánlom őket a tulajdonosoknak.

A blogunkból

Mennyiért lízingelheti
ingatlanját?