Karbantartás és átvizsgálás

Kérjen ingyenes elemzést!

karbantartas-es-atvizsgalas

Karbantartás és átvizsgálás

A saját területükön legjobbnak számító adminisztrátoroknak és vállalkozóknak köszönhetően a SOUP International kiszámítható, megbízható és magas színvonalú karbantartási és átvizsgálási szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleinek.

Tisztában vagyunk vele, hogy az ingatlantulajdonosok mennyire megbecsülik ingatlanjaikat, ezért mi is épp olyan odafigyeléssel és gondossággal kezeljük otthonaikat, ahogyan azt ők maguk is tennék. Ezen tekintetben a SOUP International több területen is jeleskedik, ideértve a javítási és karbantartási, felújítási programunkat, valamint a részletes és alapos ingatlanátvizsgálási szolgáltatásunkat.

Javítás – karbantartás – felújítás

A SOUP International projekt irányítói csoportja készséggel koordinálja az ingatlankezelési szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelei javítási és karbantartási, ingatlan felújítási kérelmeit. Internetes rendszerünk segítségével csapatunk:

A SOUP International bizalomra épülő kapcsolatot ápol a szerződéses vállalkozóival.
Szerződéses vállalkozóink szakszerű minőségi munkát végeznek kedvező áron. Az éjjel-nappal hívható – normál nyitva tartási időn túl is folyamatosan figyelt – ügyfélszolgálati vonalunknak hála ügyfeleink mindig nyugodtan lehetnek afelől, hogy probléma esetén utolérnek minket.

Az ingatlanok átvizsgálása

A SOUP International nem hivatalos (értsd: a hatósági átvizsgálást nem helyettesítő) ingatlanátvizsgálási szolgáltatásokat nyújt az ingatlankezelési szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelei részére. Az általunk nyújtott átvizsgálások nem keverendők a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság által végzett átvizsgálásokkal. Az átvizsgálási szolgáltatások részeként

Elégedett ügyfelek

Andrea & János – Angliában élünk

Amikor ingatlankezelő társaság keresésébe fogtunk budakeszi-i otthonunk számára, miközben Angliában élünk, tudtuk, hogy olyan ingatlankezelőre van szükségünk, akiben megbízhatunk, egy olyan partnerre, aki ugyanúgy értékeli otthonunkat, mint mi. A SOUP International–ben találtuk meg ezt a partnert. Otthonunk kiadáshoz való előkészítésében, a megfelelő bérlő felkutatásában, valamint a pénzügyi és jogi részletek összefoglalásában a SOUP International nyújtotta a legminőségibb szolgáltatást. Jelenleg, habár hatalmas távolságra vagyunk, nyugalommal tölt el minket, hogy ingatlanunk szakértői kezekben van.

Tamara – Budapest

Ingatlanügynökként rengeteg ügyfelem van, akik ingatlankezelő felől érdeklődnek, és mindig a SOUP International az első, amit ajánlok. Mindig a helyzet magaslatán állnak, és idáig remek tapasztalataim vannak velük, így bátran ajánlom őket a tulajdonosoknak.

A blogunkból

Mennyiért lízingelheti
ingatlanját?