Ingatlanok bérbeadása

Kérjen ingyenes elemzést!

kapcsolodo-szolgaltatasok

Házak, lakások bérbeadásához kapcsolódó szolgáltatások

A SOUP International dedikált szakemberei készséggel segítenek Önnek találni egy minősített bérlőt akár már ma.

A házak-lakások bérbeadása az igazi szakterületünk. Tekintse meg szolgáltatásainkat.

Ingatlanok bérbeadásával kapcsolatos szolgáltatások

l2Piaci elemzés a bérleti díjakról

Az Ön ingatlanáért reálisan kérhető bérleti díjat a helyi ingatlan adatbázis (jelen esetben pl.: a piacvezető www.ingatlan.com weboldal) adatbázisából származó aktuális és historikus adatok alapján határozzuk meg.

indexListázás az ingatlan portálokon

Ingatlanának hirdetését közzétesszük a helyi és országos ingatlan portálokon.

l3Fényképezés

Szakembereink professzionális minőségű fényképeket, igény szerint 3 dimenziós virtuális sétát készítenek ingatlanáról a helyi és országos ingatlanportálokon való közzéteendő hirdetéshez.

l2Javaslatok az ingatlan bérbeadása előtti teendőkre

Az ingatlanok bérbeadásával foglalkozó szakértőnk örömmel találkozik Önnel, hogy személyes megbeszélés keretében adjon hasznos tanácsokat ingatlana meghirdetése előtt annak érdekében, hogy a lehető legelőnyösebb pozícióból adhassa bérbe azt.

Professzionális csapatunk akár már ma készséggel áll az Ön rendelkezésére.
Kérjen tőlünk ingyenes elemzést bérbe adni kívánt ingatlanjához.

l2Ingatlanszemle szolgáltatás

Központosított megtekintési szolgáltatás (www.soup.hu) segítségével ütemezzük be a meghirdetett bérleményeket megtekinteni szándékozó érdeklődők látogatásait.

indexBérlők szűrése

A SOUP International konzervatív megközelítést alkalmaz a bérlők szűrése tekintetében. Elsősorban a bérleti díj rendszeres megfizetésének elmulasztását, valamint az ingatlan lelakását (esetleg az ingatlanban történő károkozást) próbáljuk kiszűrni a kockázati tényezők közül.

l3A szerződés előkészítése

A SOUP International folyamatos jogi egyeztetések mellett a mindenkor aktuális jogszabályoknak megfelelő szerződéseket használ.

Elégedett ügyfelek

Andrea & János – Angliában élünk

Amikor ingatlankezelő társaság keresésébe fogtunk budakeszi-i otthonunk számára, miközben Angliában élünk, tudtuk, hogy olyan ingatlankezelőre van szükségünk, akiben megbízhatunk, egy olyan partnerre, aki ugyanúgy értékeli otthonunkat, mint mi. A SOUP International–ben találtuk meg ezt a partnert. Otthonunk kiadáshoz való előkészítésében, a megfelelő bérlő felkutatásában, valamint a pénzügyi és jogi részletek összefoglalásában a SOUP International nyújtotta a legminőségibb szolgáltatást. Jelenleg, habár hatalmas távolságra vagyunk, nyugalommal tölt el minket, hogy ingatlanunk szakértői kezekben van.

Tamara – Budapest

Ingatlanügynökként rengeteg ügyfelem van, akik ingatlankezelő felől érdeklődnek, és mindig a SOUP International az első, amit ajánlok. Mindig a helyzet magaslatán állnak, és idáig remek tapasztalataim vannak velük, így bátran ajánlom őket a tulajdonosoknak.

A blogunkból

Mennyiért lízingelheti
ingatlanját?