Ingatlankezelés

Budapesten és agglomerációjában

Kérjen ingyenes elemzést!

kimagaslo-minosegu-szolgaltatasok

Nálunk a kimagasló minőségű szolgáltatások és a villámgyors reakcióidő áll a középpontban.

A SOUP International egy budaörsi (Budapest) központú ingatlankezelő vállalat, amely azzal a céllal alakult, hogy kielégítse a kimagasló szolgáltatási minőségre alapuló professzionális ingatlankezelési szolgáltatások iránti piaci igényeket, legyen szó a különféle lakóingatlanok tulajdonosairól vagy befektetőiről, kereskedőiről vagy bérlőiről.

Mi nem egy átlagos ingatlankezelő vállalat vagyunk

Budapesten már közel 10 éve nyújtunk ingatlankezelési szolgáltatásokat. Édesapám mellett, aki 30 éven át jelen volt az ingatlan üzemeltetés és bérbeadás terén, bőséges tapasztalatot szereztem, melyet felhasználva igyekszünk a lehető legjobb szolgáltatást kínálni ügyfeleinknek a lakóingatlanok kezelésével kapcsolatos pro-aktív, ügyfélközpontú és dinamikus szemléletmódunk segítségével.

Miben térnek el a piaci trendektől az általunk nyújtott ingatlankezelési szolgáltatások?

Ha szeretne bővebben is olvasni az általunk nyújtott ingatlankezelési szolgáltatásokról, akkor kattintson a „+” jelre

ANTON Katalin mint szakközgazdász, a SOUP International vállalat ügyvezetője és adminisztrációs igazgatója. Ügyfeleink nyugodtak lehetnek az ingatlanjaikhoz kapcsolódó bevételek, kiadások és kauciók szakszerű kezelése és könyvelése felől, hiszen a SOUP International vállalatnál minden egyes kezelt ingatlan pénzügyeit szakértő és naprakész csapat felügyeli.

A SOUP International ingatlankezelési szolgáltatásai segítenek, hogy Ön nyereségesen üzemeltethesse bérbe adott ingatlanjait, és soha többé nem kell a bérlőkkel találkoznia vagy beszélnie, esetleg a problémákkal foglalkozni, kezelni azokat. Az általunk kért ingatlankezelési díj lehetővé teszi számunkra, hogy megfelelő felkészültségű és létszámú személyzettel dolgozva nyújtsunk kimagasló ügyfél-kiszolgálási élményt. Gondoljon csak bele, egy-egy nehézség vagy felmerülő akadály elhárításához, csak az ingatlan látogatásához felhasznált üzemanyag és idő költsége több ennél.

A SOUP International “felhő” alapú technológiát alkalmaz, hogy a tulajdonosok, befektetők és bérlők érdeklődésére és kéréseire azonnal reagálhasson. Cégünk ezen felül minimálisra csökkentette az egy munkatárs irányítása alá eső, kezelendő ingatlanok számát.

A velünk kötött ingatlankezelési szerződését 60 napos írásbeli felmondólevéllel bármikor megszüntetheti.

Az internet alapú technológiánk segítségével a bérlőktől elektronikus úton szedjük be a bérleti díjakat, majd azokat elektronikus úton utaljuk tovább a tulajdonosoknak.

A SOUP International külön adminisztrációs csoportot foglalkoztat, amelynek tagjai elsősorban a javítási és karbantartási kérelmeket koordinálják. Internet alapú javítási és karbantartási rendszerünk segítségével hatékonyan priorizáljuk, osztjuk ki, és kezeljük a hozzánk beérkező összes kérelmet. Megbízható szerződéses vállalkozókkal dolgozunk együtt, akik szakszerű és minőségi munkát végeznek kedvező áron.

A tulajdonosok havonta rendszerességgel elektronikus úton elszámolási kimutatást kapnak, amely az előző hónapban kifizetett közüzemi díjakat valamint az esetlegesen felmerülő javítási és/vagy karbantartási költségek számláinak másolatait is tartalmazza. A kimutatások a tulajdonos személyes ügyfél fiókjában visszamenőlegesen is elérhetők, így az előkészített havi kimutatások és számlamásolatok az adóbevallás elkészítésénél könnyen feldolgozható formában az ingatlantulajdonos rendelkezésére állnak.

Professzionális csapatunk gondoskodik róla, hogy lehetőség szerint minden egyes tulajdonos ingatlanját sikerüljön a lehető legrövidebb időn belül bérbe adni. Friss, objektív szemmel tekintve az ingatlanra, az aktuális trendeket szem előtt tartva lakberendezési tanácsadással  teszünk javaslatot a belső berendezés és bútorozottság kialakítására, igény szerint színek, hangulatok bevonása mellett, a megfelelő megvilágítás kialakításával adunk lendületet az ingatlan magasabb árszinten történő bérbeadásához. Szolgáltatásaink közé tartozik a bérleti díjra vonatkozó elemzés, a professzionális minőségű fényképek elkészítése, az ingatlan meghirdetése a helyi ill. országos ingatlan portálokon, a potenciális jelentkezésekre és érdeklődésekre történő azonnali reagálás, valamint a bérlők szűrése, melyet kiemelt fontosságúként kezelünk. A kiválasztott bérlővel lebonyolítjuk a szerződéskötést, beszedjük a díjakat, és koordináljuk a kulcsátadás helyes folyamatát és feltételeit.

A tulajdonos kockázatának csökkentéséhez kritikus fontosságú tényező a bérlők szűrése. A SOUP International üzletfejlesztési és stratégiai vezetője, SÁROSI Attila a SOUP International vállalathoz történő csatlakozása előtt projekt irányítóként és beszerzési vezetőként dolgozott az AUCHAN nemzetközi multinacionális vállalatnál. Alkalmanként több száz kollégával dolgozott együtt, és hangolta össze a közös munkát. Emberismerete, és a projekt irányítóként tanult módszerek segítségével alakította ki a SOUP International konzervatív tény információ alapú szűrési technikáját. Semmire sem tekintünk kész tényként, amíg azt egy vagy több hiteles bizonyíték, forrás, alá nem támasztja.

A SOUP International úgy véli, hogy az ingatlanokról készített fényképek fontos szerepet játszanak a bérbe adni kívánt ingatlanok meghirdetése során. Csúcstechnológiájú fényképezőképeket és digitális fényképszerkesztő programokat használunk, hogy ügynökeink professzionális minőségű fényképeket készíthessenek az ingatlanokról. A rendelkezésre álló modern technológiák közül a 3 dimenziós virtuális sétát is előszeretettel alkalmazzuk, mely akár okos telefonról, vagy számítógép előtt ülve bejárhatóvá teszi ingatlant, így a jól beállított fotókhoz képest is több, őszintébb képet nyújt a vevőknek és a bérlőknek egyaránt.

A SOUP International adminisztrációs csoportja egy éjjel-nappal hívható segélykérő vonalat is üzemeltet, hogy a bérlők által a normál ügyfélszolgálati időn kívül esetlegesen bejelentett vészhelyzetekre azonnal reagálhassunk, megóvva az ingatlant és kiszolgálva a bérlőink igényeit.

A SOUP International az átvizsgálási szolgáltatások keretében dokumentált módon ellenőrzi az ingatlan belső és külső állapotát a bérleti időtartam alatt. Az átvizsgálások során az apróbb részleteket is bemutató fényképek segítségével tájékoztatjuk Önt ingatlanja belső és külső állapotáról, valamint felhívjuk figyelmét az esetlegesen aggályra okot adó tényezőkről. A tulajdonosok ide kattintva érhetik el az online űrlapot, amelynek kitöltésével kérelmezhetik az ingatlanjuk átvizsgálását.  A SOUP International ingatlanátvizsgálásai nem hivatalos ellenőrzések, és nem szabad őket összekeverni a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság által végzett átvizsgálásokkal.

A Budapesten dolgozó, tapasztalt ingatlankezelő szakemberekből álló csoportunk készséggel várja az Ön jelentkezését.
Miért nem kér tőlünk egy ingyenes bérleményelemzést akár már ma?

Elégedett ügyfelek

Andrea & János – Angliában élünk

Amikor ingatlankezelő társaság keresésébe fogtunk budakeszi-i otthonunk számára, miközben Angliában élünk, tudtuk, hogy olyan ingatlankezelőre van szükségünk, akiben megbízhatunk, egy olyan partnerre, aki ugyanúgy értékeli otthonunkat, mint mi. A SOUP International–ben találtuk meg ezt a partnert. Otthonunk kiadáshoz való előkészítésében, a megfelelő bérlő felkutatásában, valamint a pénzügyi és jogi részletek összefoglalásában a SOUP International nyújtotta a legminőségibb szolgáltatást. Jelenleg, habár hatalmas távolságra vagyunk, nyugalommal tölt el minket, hogy ingatlanunk szakértői kezekben van.

Tamara – Budapest

Ingatlanügynökként rengeteg ügyfelem van, akik ingatlankezelő felől érdeklődnek, és mindig a SOUP International az első, amit ajánlok. Mindig a helyzet magaslatán állnak, és idáig remek tapasztalataim vannak velük, így bátran ajánlom őket a tulajdonosoknak.

A blogunkból

Mennyiért lízingelheti
ingatlanját?