Tudja, hogy ingatlana mennyi pénzt termelhet havonta?

Már egy éve a SOUP International kezeli az ingatlanomat, Édesanyám lakásának értékesítése során közel 2 millió Ft-al kevesebb jutalékot kellett kifizetnünk, ezért nagy elégedett vagyok. Szívesen ajánlom a SOUP International–t bárkinek, aki hatékony és profi ingatlanközvetítőt vagy ingatlankezelőt keres.

Péter / További elégedett ügyfelek

5 / 5 stars

Pénzt takaríthat meg, lemondások nélkül!

Az ingatlan közvetítői, értékesítési jutalék általában az ingatlan vételárának akár. 4-5-6 %-a +Áfa melyet ki KELL fizetni jutalékként. Ez például egy 40 millió Ft vételárú ingatlan esetében több mint 2 400 000 Ft összegű ügynöki jutalékot jelent. Mi most elengedjük az ÁFÁ-t s mi több, kreatív megoldásunkkal segítünk ügyfeleinek akár 50%-ot, azaz több mint 1 millió forintot is megtakarítani az adásvétel során. 3% jutalék 0%ÁFA

Milyen előnyökkel jár, ha a mi átalánydíjas rendszerünket választja?

Az ingatlantulajdonosok szemszögéből nézve az átalánydíjas jutalékrendszer előnye, hogy csökkenhet az eladó ügynökének fizetendő jutalék, és így több haszon maradhat meg a befektetésből az ingatlan értékesítése során.  Ha felkeresi a budaörsi irodánkat, akkor ingatlanközvetítő munkatársunk készséggel bemutatja Önnek átalánydíjas szolgáltatásainkat, valamint igény esetén térítésmentesen elkészíti Önnek az otthonára vonatkozó piaci összehasonlító elemzést.

Eladó ingatlanok

Tekintse meg eladó ingatlanjainkat!

Eladó ingatlanok

10

Miért érdemes a SOUP International vállalatot megbízni ingatlanja értékesítésével?

Teljes körű szolgáltatást nyújtó, átalánydíjas jutalékrendszerben dolgozó ingatlanközvetítő vállalatunk különféle értékesítési szolgáltatások széles körével segíti ügyfeleit, ideértve többek között a kiváló minőségű fényképek készítését, az ingatlan portálokon közzétett professzionális hirdetéseket, az érdeklődők időpont foglalásainak kezelését és az ingatlanok megmutatását, az adásvételi szerződéssel kapcsolatos tárgyalásokon született megállapodások véglegesítését, valamint az ingatlan költözésre történő előkészítését, ráadásul mindezt egy átalánydíjért cserébe, amelynek köszönhetően nagyobb részt tarthat meg az ingatlan vételárából.

Mely területeken vehetők igénybe a szolgáltatások?

Szolgáltatásaink a következő területeken vehetők igénybe:

Budapest

Kiemelt települések:

 
Budaörs, Telki, Páty, Etyek, Biatorbágy, Budakeszi,  Herceghalom, Törökbálint és Érd
 

További települések:

Nagykovácsi, Solymár, Pilisvörösvár, Pilisborosjenő, Üröm és Budakalász,

Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Szada, Veresegyház, Gödöllő, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa

További települések egyeztetés szerint

 

04

Szolgáltatásaink

s1
Ingatlanok
kezelése

Ingatlankezelési szolgáltatásainkban bátran megbízhat.

s2
Ingatlanok
bérbeadása

A bérlők nagyra értékelik azt a figyelmességet és egyszerűséget, amelyet a SOUP international vállalaton keresztüli bérlés során tapasztalnak.

s3
Bérlők
szűrése

Alapos szűrési folyamatunk hozzájárul, hogy Önnek megbízhatóbb bérlőket találjunk.

s4
Bérlő
eltávolítás

Ne aggódjon a problémás bérlők miatt! Róluk is gondoskodunk Ön helyett.

s5
Karbantartás
és átvizsgálás

A legapróbb részletekig gondját viseljük az ingatlanjának.

Elégedett ügyfelek

Andrea & János – Angliában élünk

Amikor ingatlankezelő társaság keresésébe fogtunk budakeszi-i otthonunk számára, miközben Angliában élünk, tudtuk, hogy olyan ingatlankezelőre van szükségünk, akiben megbízhatunk, egy olyan partnerre, aki ugyanúgy értékeli otthonunkat, mint mi. A SOUP International–ben találtuk meg ezt a partnert. Otthonunk kiadáshoz való előkészítésében, a megfelelő bérlő felkutatásában, valamint a pénzügyi és jogi részletek összefoglalásában a SOUP International nyújtotta a legminőségibb szolgáltatást. Jelenleg, habár hatalmas távolságra vagyunk, nyugalommal tölt el minket, hogy ingatlanunk szakértői kezekben van.

Tamara – Budapest

Ingatlanügynökként rengeteg ügyfelem van, akik ingatlankezelő felől érdeklődnek, és mindig a SOUP International az első, amit ajánlok. Mindig a helyzet magaslatán állnak, és idáig remek tapasztalataim vannak velük, így bátran ajánlom őket a tulajdonosoknak.

A blogunkból

Mennyiért lízingelheti
ingatlanját?