Bérlők szűrése

Kérjen ingyenes elemzést!

berlok-szurese

A bérlők szűrésével kapcsolatos szolgáltatások

A SOUP International az őt ingatlankezeléssel és/vagy lízingbeadással megbízó összes ügyfele számára nyújt a bérlők szűrésére vonatkozó szolgáltatásokat. A bérlők szűrésének célja a tulajdonosnak a bérleti díj rendszeres megfizetésének mulasztásával vagy az ingatlant érő esetleges károkkal kapcsolatban viselt kockázatának a csökkentése.

Átfogó bérlő-ellenőrzési folyamatunknak hála nyugodt szívvel elmondhatjuk magunkról, hogy BUDAPEST-en a befektetett munka minden esetben meghozza a gyümölcsét. Szeretnénk, ha az Ön ingatlanjait is mi kezelhetnénk. Ha szeretne bővebb információkat kapni arról, hogy miként ellenőrizzük a lehetséges bérlőket, vagy ha szeretne ingyenes elemzést kérni bérbe adni kívánt ingatlanjához, akkor keressen fel minket bátran még ma!

Mit jelent a bérlők szűrése?

A bérlők ellenőrzése lehetővé teszi, hogy bérleményét nyugodt szívvel adja ki. A SOUP International konzervatív, tényalapú megközelítést alkalmaz a bérlők szűrése tekintetében. Minden egyes jelentkezőtől bekérjük a következő információkat, és azok alapján határozzuk meg, hogy a lehetséges bérlő vajon alkalmas-e az Ön bérleményének bérlésére. Ezzel a folyamattal nemcsak az ingatlanját segítünk megvédeni az esetleges károktól, hanem egyben segítünk a sikeres és gyümölcsöző bérlő/tulajdonos viszony kialakításában is.

Elégedett ügyfelek

Andrea & János – Angliában élünk

Amikor ingatlankezelő társaság keresésébe fogtunk budakeszi-i otthonunk számára, miközben Angliában élünk, tudtuk, hogy olyan ingatlankezelőre van szükségünk, akiben megbízhatunk, egy olyan partnerre, aki ugyanúgy értékeli otthonunkat, mint mi. A SOUP International–ben találtuk meg ezt a partnert. Otthonunk kiadáshoz való előkészítésében, a megfelelő bérlő felkutatásában, valamint a pénzügyi és jogi részletek összefoglalásában a SOUP International nyújtotta a legminőségibb szolgáltatást. Jelenleg, habár hatalmas távolságra vagyunk, nyugalommal tölt el minket, hogy ingatlanunk szakértői kezekben van.

Tamara – Budapest

Ingatlanügynökként rengeteg ügyfelem van, akik ingatlankezelő felől érdeklődnek, és mindig a SOUP International az első, amit ajánlok. Mindig a helyzet magaslatán állnak, és idáig remek tapasztalataim vannak velük, így bátran ajánlom őket a tulajdonosoknak.

A blogunkból

Mennyiért lízingelheti
ingatlanját?