Vállalatunk története

Kérjen ingyenes elemzést!

kimagaslo-minosegu-szolgaltatasok

Ingatlankezelő vállalatunk
története dióhéjban

A SOUP International vállalat fő tevékenységi köre, hogy kiváló ingatlankezelési szolgáltatásokat nyújtson a budapesti régióban ill. vonzáskörzetében található lakóingatlanok tulajdonosai és befektetői számára.

A SOUP International immáron közel 10 éve van jelen a budapesti ingatlankezelési piacon.

Megbízóink részére is azt a magas szolgáltatási szintet biztosítjuk, melyet saját tulajdonú lakóingatlanjainkat bérbeadása és üzemeltetése során képviselünk.

Vállalatunk eleinte csak saját tulajdonú ingatlanok fejlesztésével, bérbeadásával, üzemeltetésével, és adásvételével foglalkozott. Később, amikor a tulajdonosok, a befektetők, és a bérlők is egyre inkább igényelni kezdték az átlagosnál magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtó, lakóingatlanok adásvételével és bérlésével foglalkozó ingatlankezelő vállalatok szolgáltatásait,  a cég kibővítette tevékenységi körét a megbízói tulajdonában lévő lakóingatlanok kezelésével is.

SÁROSI Attila mérnök, jó képességű, rugalmas gondolkodású szakember, a megszerzett alapokból építkezik, hogy bármely helyzettel megbirkózzon. Széles körű tapasztalattal rendelkezik az ingatlankezelés, -lízingelés és -fejlesztés területén. Az elmúlt 20 évben az építőipar területén illetve az utóbbi 14 évben nagyvállalati multinacionális környezetben projekt vezetőként, beruházási vezetőként, valamint beszerzési vezetőként dolgozott az AUCHAN Magyarországi vállalatánál, mielőtt megalapította a SOUP International vállalatot.

ANTON Katalin közgazdász, aki rendkívül alapos, gondosan ügyel a legkisebb részletre is. 12 évig dolgozott a jelenleg a svájci Bell AG tulajdonában lévő  ZIMBO csapatában, ill. a Hungerit Zrt. egyik kereskedelmi vezetőjeként. Jó közgazdászként egyszerre elemez és számol, ismeri a múltat, látja a jelent, és a jövőbe néz. A SOUP International ügyfelei nyugodtak lehetnek az ingatlanjaikhoz kapcsolódó bevételek és kiadások napi szintű szakszerű pénzügyi kezelése, szükséges beruházásai és fejlesztései felől, hiszen a SOUP International vállalatnál minden egyes kezelt ingatlan ügyeit szakértők felügyelik.

Miben különbözünk más ingatlankezelő vállalatoktól?

Katalin és Attila egyedülálló szakértelme és kompetenciája, szakmai tapasztalata és alapossága segít a SOUP International vállalatnak, hogy megértse, valamint a vállalatot a középmezőnyből kiemelő, első osztályú szolgáltatások segítségével ki is elégítse ügyfelei igényeit.
A SOUP International olyan szakmai tapasztalattal rendelkező lakóingatlan-üzemeltető, aki bizonyítottan eredményes és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt. Alaposan odafigyelünk ügyfeleink igényeire, és minden egyes ügyfelünknek személyre szabott szolgáltatásokat nyújtunk.
Meglévő ügyfeleinktől újra és újra azt a visszajelzést kapjuk, hogy mennyire elégedettek a SOUP International csapatának könnyű elérhetőségével és gyors reakcióidejével, legyen szó telefonos vagy e-mail üzenetben történő megkeresésről.
Vezetőségi tagjaink bőséges ingatlankezelési tapasztalattal rendelkeznek nemcsak az egycsaládos lakóingatlanok, hanem az akár több 100 négyzetméter alapterületű, kerttel rendelkező, „pémium” osztályú villa épületek, családi házak kezelésében is. Akár egy, akár több ingatlannal rendelkezik, várjuk szeretettel a jelentkezését, hiszen folyamatosan igyekszünk bővíteni a kezelésünk alatt álló ingatlanok portfólióját.

Csatlakozzon ingatlankezelő vállalatunkhoz akár már ma!

Készen áll rá, hogy megtapasztalja a SOUP International vállalat által az ügyfeleinek nyújtott professzionális és megbízható szolgáltatások előnyeit? Várjuk szeretettel a jelentkezését akár már ma!

Elégedett ügyfelek

Andrea & János – Angliában élünk

Amikor ingatlankezelő társaság keresésébe fogtunk budakeszi-i otthonunk számára, miközben Angliában élünk, tudtuk, hogy olyan ingatlankezelőre van szükségünk, akiben megbízhatunk, egy olyan partnerre, aki ugyanúgy értékeli otthonunkat, mint mi. A SOUP International–ben találtuk meg ezt a partnert. Otthonunk kiadáshoz való előkészítésében, a megfelelő bérlő felkutatásában, valamint a pénzügyi és jogi részletek összefoglalásában a SOUP International nyújtotta a legminőségibb szolgáltatást. Jelenleg, habár hatalmas távolságra vagyunk, nyugalommal tölt el minket, hogy ingatlanunk szakértői kezekben van.

Tamara – Budapest

Ingatlanügynökként rengeteg ügyfelem van, akik ingatlankezelő felől érdeklődnek, és mindig a SOUP International az első, amit ajánlok. Mindig a helyzet magaslatán állnak, és idáig remek tapasztalataim vannak velük, így bátran ajánlom őket a tulajdonosoknak.

A blogunkból

Mennyiért lízingelheti
ingatlanját?