Péter – Budapest

rating

Már egy éve a SOUP International kezeli az ingatlanomat és minden tekintetben nagyszerűnek bizonyultak. A személyzettel való kommunikáció hatékony, és a díjbeszedés valamint a kifizetés mindig időben történik.  Szívesen ajánlom a SOUP International–t bárkinek, aki hatékony és profi ingatlankezelőt keres.

Csaba – Budapest

rating

Attila és csapata segítőkész és azonnal kezelésbe veszik az ügyeket. Az ügyfélszolgálat nagyszerű, és a kezelési költségek versenyképesek. A következő lakáskiadásomat is Attila csapatával fogom intézni.

 

László – Budapest

rating

A SOUP International igen profi és segítőkész. Segítettek egy nagyszerű bérlőt találni, és teljesen gondtalanná tették a főbérlőségemet. Ez HATALMAS fejlődést jelent a saját magam által kezelt ingatlanokban szerzett tapasztalataimhoz képest. Köszönöm, SOUP International!!!

Dániel – Budapest

rating

Sok, ingatlankezelőkkel kapcsolatos tapasztalattal rendelkezem, és ezidáig a SOUP International bizonyult a legjobbnak. Minden barátomnak szívesen ajánlanám. Díjaik igen méltányosak. Felmérik a bérleményt, fényképeket készítenek, és elküldik azt a tulajdonosnak, továbbá profin kezelik a bérlőkkel kapcsolatos problémákat.

Juli – Budaörs

rating

A SOUP Internationalcsapata rendkívül profi, és nagyszerűen teszik a dolgukat. Minden felmerülő igényhez nagyon segítőkészen és rugalmasan állnak hozzá. Egy héten belül kiadták az otthonomat! Igen alaposak voltak az új bérlő háttér ellenőrzésében. Remélem, remek együttműködésnek nézünk elébe. Köszönöm!

Bernadett – Telki

rating

Profi, pontos, segítőkész és rendkívül jól szervezett. Mindenképpen újra őket választom és másoknak is ajánlom.

Rajmond – Budapest

rating

A SOUP International már két ingatlanomat is kezelte, és nem is kívánhatnék jobb ingatlankezelőt. A teljes folyamaton keresztül, kezdve a marketing tanácsadással és a ház meghirdetésével, a ház kiadásra való előkészítésén át a bérlői igények és a pénzügyek kezeléséig bezárólag kiválóak voltak. Nyugalommal tölt el, hogy egy ilyen erős ingatlankezelő viseli az ingatlanaim gondját.

Vince A. – San Ramon, CA

rating

Kaliforniából jöttünk, és Budapesten van már kiadó ingatlanunk. Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk Attilára és cégére. Nagyon profi és fogékony a főbérlői igényekre. Mindenkinek ajánljuk, akinek a szolgáltatásaikra van szüksége. Csak így tovább, Attila!!

Szabina – Budapest

rating

Elhajtottam a házunk mellett közel egy évvel az első bérlő beköltözését követően, és a ház nagyszerűen nézett ki! Az előkert tökéletes volt, a virágágyásokon pedig látszott, hogy valaki szépen gondozza őket. Úgy tűnik, hogy a SOUP International remek bérlőt talált számunkra, és még egy évvel meg is hosszabbították a szerződést!

Andrea & János – Angliában élünk

rating

Amikor ingatlankezelő társaság keresésébe fogtunk budakeszi-i otthonunk számára, miközben Angliában élünk, tudtuk, hogy olyan ingatlankezelőre van szükségünk, akiben megbízhatunk, egy olyan partnerre, aki ugyanúgy értékeli otthonunkat, mint mi.  A SOUP International–ben találtuk meg ezt a partnert. Otthonunk kiadáshoz való előkészítésében, a megfelelő bérlő felkutatásában, valamint a pénzügyi és jogi részletek összefoglalásában a SOUP International nyújtotta a legminőségibb szolgáltatást. Jelenleg, habár hatalmas távolságra vagyunk, nyugalommal tölt el minket, hogy ingatlanunk szakértői kezekben van.

Tamara – Budapest

rating

Ingatlanügynökként rengeteg ügyfelem van, akik ingatlankezelő felől érdeklődnek, és mindig a SOUP International az első, amit ajánlok. Mindig a helyzet magaslatán állnak, és idáig remek tapasztalataim vannak velük, így bátran ajánlom őket a tulajdonosoknak.

Eszter – Budapest

rating

Az egyik legjobb dolog, amit valaha tettem! A SOUP International felbecsülhetetlen támogatást nyújtott nekem, a mindig kiváló ügyfél kiszolgálásukkal. Szívesen ajánlanám őket.

Lukas – Lille, FR

rating

NAGYSZERŰ társaság. Budapesten kezelik egy ingatlanomat, és én Franciaországban élek, így szükségem van egy olyan társaságra, amelyik mindenről gondoskodik, és minden feladatot elvégeznek.

Ferenc – Budapest

rating

A SOUP International–lel dolgozni nagyon jövedelmezőnek bizonyult. Meghallgatták az aggodalmaimat és gyorsan reagáltak az ügy megoldása érdekében.

Mária – Budapest

rating

A SOUP International a legprofibb ingatlankezelő társaság, akit valaha is megbíztunk ingatlanunk kezelésével.

Dávid – Budapest

rating

Micsoda profi és segítőkész szolgáltatást nyújtottak! Egyből aláírtuk a szerződést és már be is költöztek a bérlők. Gondtalan élmény volt.

 

Dia – Budapest

rating

Tizenhárom éve dolgozom ingatlanügynökként/ingatlankiadási szakértőként. Az évek során mind az ingatlantulajdonosoktól, akik ingatlankezelő társaságokat vettek igénybe, mind pedig a bérlőktől, akik bérleményekben éltek, kaptam visszajelzéseket. Az ingatlantulajdonosoktól kapott visszajelzések alapján mindig a SOUP International–t ajánlom. A bérlőket illetően pedig mindig örömmel tölt el, ha a bérlő, akinek bemutatom az ingatlanokat, egy SOUP International által kezeltet választ. Biztos vagyok abban, hogy a bérlő jó, bérlő-főbérlő tapasztalatban fog részesülni a szerződés teljes időtartama alatt.

Sára & Károly – Budapest

rating

Igazán lenyűgözött, ahogyan SOUP International dolgozik. Ha valami intézkedni való akad az ingatlanommal, tájékoztatnak róla, és tudják kezelni a helyzetet. Az ingatlan kiadásától kezdve a vízvezeték-szerelő hívásáig minden ügyemet gyorsan és pontosan oldottak meg. Valóban odafigyelnek a részletekre.

Elégedett ügyfelek

Andrea & János – Angliában élünk

Amikor ingatlankezelő társaság keresésébe fogtunk budakeszi-i otthonunk számára, miközben Angliában élünk, tudtuk, hogy olyan ingatlankezelőre van szükségünk, akiben megbízhatunk, egy olyan partnerre, aki ugyanúgy értékeli otthonunkat, mint mi. A SOUP International–ben találtuk meg ezt a partnert. Otthonunk kiadáshoz való előkészítésében, a megfelelő bérlő felkutatásában, valamint a pénzügyi és jogi részletek összefoglalásában a SOUP International nyújtotta a legminőségibb szolgáltatást. Jelenleg, habár hatalmas távolságra vagyunk, nyugalommal tölt el minket, hogy ingatlanunk szakértői kezekben van.

Tamara – Budapest

Ingatlanügynökként rengeteg ügyfelem van, akik ingatlankezelő felől érdeklődnek, és mindig a SOUP International az első, amit ajánlok. Mindig a helyzet magaslatán állnak, és idáig remek tapasztalataim vannak velük, így bátran ajánlom őket a tulajdonosoknak.

A blogunkból

Mennyiért lízingelheti
ingatlanját?