SÁROSI Attila

A vállalat üzletfejlesztési és stratégiai vezetője

Sárosi Attila a SOUP International vállalat egyik alapítója. Ideje nagy részét új ügyfél kapcsolatok kialakítására, valamint az ingatlankezelési iparág különféle trendjeinek és aspektusainak megfigyelésének szenteli. Rendkívül alapos, gondosan ügyel a legkisebb részletekre is. Törekszik rá, hogy a vállalat szervezésében minden munkafolyamat során a tulajdonosi szemlélet legyen a meghatározó, hiszen a cégünk által üzemeltetett ingatlanok nem csak épületek és /vagy lakások, hanem minden esetben otthonok. Attila a Pécsi Tudományegyetem – Műszaki és Informatikai Karán szerezte mérnöki diplomáját, ezt megelőzően a Pollack Mihály Építőipari technikumban végzett az építőipar terén teljes körű műszaki ismeretek birtokában. Az PTE PMMFK-n töltött évek alatt öt évig dolgozott az építőiparban, egyrészt az édesapja építőipari vállalkozásában, másrészt a BS-AXIS építőipari vállalat mélyépítési részlegvezetőjeként. A diploma átvételét követően, a megszerzett szakmai tapasztalatokra támaszkodva csatlakozott az AUCHAN csapatához, ahol több mint tizennégy éven át irányította az informatikai beruházásokat, nemzeti és nemzetközi fejlesztési projekteket, valamint kiemelt irányítói befolyást gyakorolva az új hipermarketek, logisztikai központok, benzinkutak kiviteleztetési feladataiban vett részt. Gyermekei születését követően, a birtokában lévő multinacionális tapasztalatokkal és kiterjedt kapcsolati tőkéjével csatlakozott a már működő SOUP International vállalathoz. Jó képességű, rugalmas gondolkodású szakember, aki a megszerzett alapokból tud építkezni egész életében, hogy bármely helyzettel megbirkózzon. Szeret ingatlankezelőként dolgozni, megbecsüli a lehetőséget és a felelősséget, amivel más emberek ingatlanjaira és ingóságaira vigyázhat.

Tevékenységi területei:

Új üzleti kapcsolatok kialakítása, projektirányítás, ingatlankezelés

Életfilozófiája:

„És amint akarjátok, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is akképpen cselekedjetek azokkal. Aki ad, az nyer.”

Minden idők kedvenc filmje:

Kincs, ami nincs

Hobbi, kedvtelés:

Időtöltés a feleségével és két kislányával, Pannival és Pattival, motorozás, hegyi terep autózás, kempingezés, valamint új emberek megismerése.

Első munkahelye:

Édesapja építőipari vállalatánál dolgozott.

Kedvenc zene:

DISCO, Pop-rock, amolyan autós-rádió hallgatónak vallja magát.

Csapatunk tagjai

Ajánlólevelek

Az utóbbi két évben, amióta külföldön tartózkodom, a SOUP International kezeli a Budapesten található ingatlanomat. Semmi probléma nem volt eddig. Szakértelmük és gyorsaságuk kivételes. Jól bánnak a bérlőkkel, és mindig tisztán, érthetően és nyíltan kommunikálnak. Az ingatlannal kapcsolatos ügyeket (például új mosogatógép beszerzése) haladéktalanul intézték, ráadásul alig kellett részt vennem a folyamatokban. Kifejezetten ajánlom őket. Alaposságuk és a legapróbb részletekre is kiterjedő figyelmük kiemeli őket a versenytársak mezőnyéből. Köszönök szépen minden eddigi segítséget!!

S. K. – Budapest

Elégedett ügyfelek

Andrea & János – Angliában élünk

Amikor ingatlankezelő társaság keresésébe fogtunk budakeszi-i otthonunk számára, miközben Angliában élünk, tudtuk, hogy olyan ingatlankezelőre van szükségünk, akiben megbízhatunk, egy olyan partnerre, aki ugyanúgy értékeli otthonunkat, mint mi. A SOUP International–ben találtuk meg ezt a partnert. Otthonunk kiadáshoz való előkészítésében, a megfelelő bérlő felkutatásában, valamint a pénzügyi és jogi részletek összefoglalásában a SOUP International nyújtotta a legminőségibb szolgáltatást. Jelenleg, habár hatalmas távolságra vagyunk, nyugalommal tölt el minket, hogy ingatlanunk szakértői kezekben van.

Tamara – Budapest

Ingatlanügynökként rengeteg ügyfelem van, akik ingatlankezelő felől érdeklődnek, és mindig a SOUP International az első, amit ajánlok. Mindig a helyzet magaslatán állnak, és idáig remek tapasztalataim vannak velük, így bátran ajánlom őket a tulajdonosoknak.

A blogunkból

Mennyiért lízingelheti
ingatlanját?