ANTON Katalin

A vállalat ügyvezetője és adminisztrációs igazgató

Katalin a SOUP International vállalat egyik alapítója. Ideje nagy részét a jó ügyfélkapcsolatok kialakítására, valamint az adminisztráció szervezésére fordítja. Ő felügyeli és tartja kézben napról-napra a bérlők, a tulajdonosok és a vállalkozók ügyeit. Koordinálja a javítási és karbantartási kérelmeket. Rendkívül alapos, gondosan ügyel a legkisebb részletre is. Törekszik rá, hogy csapatának minden olyan erőforrást megadjon, amelyek segítségével a SOUP International vállalat megőrizheti piaci pozícióját, mint a Budapesti régió prémium szolgáltatásokat nyújtó, ingatlankezelő vállalatainak egyike. Katalin a Szolnoki Kereskedelmi és Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi szakán szerezte szakközgazdászi diplomáját. A főiskolán töltött évek után hét évig dolgozott a HUNGERIT Zrt-nél, és mint belkereskedelmi főosztályvezető nagy tapasztalatra tett szert többek között a precíz, pontos munkavégzésben. Ezt követően öt évig dolgozott a jelenleg a svájci Bell AG tulajdonában lévő  ZIMBO-nál, ahol feladata volt a hatáskörébe tartozó multinacionális kereskedelmi partnerek (Auchan, CBA, Metro, Reál, G-Roby) teljes körű menedzselése. Jó közgazdászként egyszerre elemez és számol, ismeri a múltat, látja a jelent, és a jövőbe néz. Akárcsak Attila, Katalin is megtalálta a helyét mint ingatlankezelő, munkája egyben egyik kedves időtöltése is. A SOUP International ügyfelei nyugodtak lehetnek az ingatlanjaikhoz kapcsolódó bevételek és kiadások napi szintű szakszerű pénzügyi kezelése, szükséges beruházásai és fejlesztései felől, hiszen a SOUP International vállalatnál minden egyes kezelt ingatlan ügyeit szakértők felügyelik.

Tevékenységi területei:

Üzleti kapcsolatok kezelése, operatív ingatlankezelés és adminisztráció

Életfilozófiája:

„Azt kapsz, amit adsz!”

Minden idők kedvenc filmje:

Forrest Gump

Hobbi, kedvtelés:

Időtöltés a családdal otthon és a természetben, olvasás, motorozás, kertészkedés, kreatívalamint autós-motoros utazás a férjemmel.

Első munkahely:

Kereskedelmi eladó már a főiskolai évek alatt.

Kedvenc zene:

A 20-30-as évek zenéje, Tankcsapda, Hooligans, Cotton Club Singers, Abba, Boney M. valamint a Budapest Bár az abszolút kedvencek.

Csapatunk tagjai

Ajánlólevelek

Az utóbbi két évben, amióta külföldön tartózkodom, a SOUP International kezeli a Budapesten található ingatlanomat. Semmi probléma nem volt eddig. Szakértelmük és gyorsaságuk kivételes. Jól bánnak a bérlőkkel, és mindig tisztán, érthetően és nyíltan kommunikálnak. Az ingatlannal kapcsolatos ügyeket (például új mosogatógép beszerzése) haladéktalanul intézték, ráadásul alig kellett részt vennem a folyamatokban. Kifejezetten ajánlom őket. Alaposságuk és a legapróbb részletekre is kiterjedő figyelmük kiemeli őket a versenytársak mezőnyéből. Köszönök szépen minden eddigi segítséget!!

S. K. – Budapest

Elégedett ügyfelek

Andrea & János – Angliában élünk

Amikor ingatlankezelő társaság keresésébe fogtunk budakeszi-i otthonunk számára, miközben Angliában élünk, tudtuk, hogy olyan ingatlankezelőre van szükségünk, akiben megbízhatunk, egy olyan partnerre, aki ugyanúgy értékeli otthonunkat, mint mi. A SOUP International–ben találtuk meg ezt a partnert. Otthonunk kiadáshoz való előkészítésében, a megfelelő bérlő felkutatásában, valamint a pénzügyi és jogi részletek összefoglalásában a SOUP International nyújtotta a legminőségibb szolgáltatást. Jelenleg, habár hatalmas távolságra vagyunk, nyugalommal tölt el minket, hogy ingatlanunk szakértői kezekben van.

Tamara – Budapest

Ingatlanügynökként rengeteg ügyfelem van, akik ingatlankezelő felől érdeklődnek, és mindig a SOUP International az első, amit ajánlok. Mindig a helyzet magaslatán állnak, és idáig remek tapasztalataim vannak velük, így bátran ajánlom őket a tulajdonosoknak.

A blogunkból

Mennyiért lízingelheti
ingatlanját?